Integritetspolicy

​Vilken typ av information vi samlar in

Vi kan komma att motta, samla in och lagra information du bidrar med på vår hemsida och information som bidras till oss på annat sätt t.ex. via mejl eller via tredje part t.ex. HLR-rådets utbildningsportal. Vi kan komma att samla in IP-adress, dator och uppkopplingsinformation samt personuppgifter såsom namn och telefonnummer. Vi kan komma att använda oss av verktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inkluderande sidasvarstid, sessionstid, interaktionsinformation och metoder för att surfa vidare

​Varför vi samlar in sådan information

Om vi samlar in personlig och icke-personlig information gör vi det för följande ändamål: för att förse och utföra våra tjänster; för att kunna kontakta våra besökare och kunder; för att analysera statisk data för att kunna utveckla vår verksamhet; för att kunna följa rådande lagar och föreskrifter eller följa tredje parts tvingande villkor. 

Hur vi lagrar och delar besökarnas information

Vår hemsida använder loopia.se som plattform. Loopia.se bidrar oss med online-plattformen som tillåter oss att marknadsföra och sälja våra tjänster till dig. Din icke-personliga information kan komma att lagras genom loopias datalagring, databaser och de generella loopia.se applikationerna. De lagrar din information på säkra servrar bakom en brandvägg. Din personliga information som mottas via email kan komma att sparas på e-postjänsten via loopia.se. Din personliga och icke-personliga information kan komma att delas med tredje part om det är villkorat, tex om en hyresvärd eller företag behöver ha informationen för att vi ska kunna befinna oss i deras lokaler. 

Hur kan du som besökare avbryta ditt samtycke

Om du inte vill att vi använder oss av din information längre, vänligen skriv ett mejl till: info@hlr-jouren.se​

Sekretesspolicy uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att modifiera sekretesspolicyn när som helst. Modifieringarna kan komma att verkställas omedelbart

​Förfrågningar och vår kontaktinformation

​För förfrågningar gällande: tillång till, förtydliga, korrigera eller radera användarinformation som vi har om dig, vänligen skriv ett mejl till: info@hlr-jouren.se

Villkor

Bokningsvillkor för HLR-utbildningar

Vi är glada över ditt intresse för våra HLR-utbildningar. För att säkerställa en smidig kursupplevelse och för att kunna planera våra resurser, tillämpar vi följande bokningsvillkor: avbokning/ombokning sker skriftligen med mejl till info@hlr-jouren.se

  • Avbokning/Ombokning mer än 21 dagar före kursstart: Ingen avgift tas ut för avbokning eller ombokning som görs mer än 21 dagar före kursstart.

  • Avbokning/Ombokning mellan 14-21 dagar före kursstart: Vid avbokning eller ombokning som görs mellan 14-21 dagar före kursstart kommer en avgift på 50% av kursavgiften att tas ut. 

  • Avbokning/Ombokning mindre än 14 dagar före kursstart: Avbokning eller ombokning som görs mindre än 14 dagar före kursstart kommer att debiteras med hela kursavgiften.

Vi förstår att ibland kan oförutsedda omständigheter uppstå, och vi är här för att hjälpa till så gott vi kan. Kontakta oss i sådana fall så kommer vi att göra vårt bästa för att hitta en lämplig lösning.

Vi tackar för din förståelse och ser fram emot att välkomna dig till våra HLR-utbildningar. 


Prisgaranti 

Vi på HLR-jouren strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det allra bästa när det kommer till HLR-utbildningar. För att säkerställa att du får det mest fördelaktiga priset har vi infört en exklusiv prisgaranti som omfattar alla våra utbildningar och tjänster.

Vår Prisgaranti:

Om du hittar samma tjänst till ett lägre pris hos ett annat företag, kommer vi matcha priset. Detta är vårt sätt att visa att vi prioriterar din trygghet och ekonomiska välbefinnande.

Våra Villkor:

För att utnyttja vår prisgaranti ber vi dig att vara uppmärksam på följande villkor:

  • Tjänsten måste vara exakt densamma som den vi erbjuder, inklusive samma kompetens på våra kursutbildare. 

  • Det lägre priset måste vara verifierbart.

  • Prisgarantin omfattar inte eventuella personliga rabatter du erhållit av en konkurrent. 


Det är enkelt att utnyttja vår prisgaranti. Kontakta vår kundtjänst på info@hlr-jouren.se med tydlig dokumentation eller information om det lägre priset hos konkurrenten. Vi kommer att granska ansökan snabbt och återkomma till dig med en bekräftelse på prismatchningen.


Förbättringsförslag

Vi välkomnar dina förslag och feedback. Om du har några idéer om hur vi kan förbättra vår prisgarantiprocess eller andra aspekter av vår service, tveka inte att höra av dig.

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig högkvalitativa produkter och utbildningar till de mest konkurrenskraftiga priserna. Tack för att du väljer HLR-jouren